Správy

Spojená škola, Centrálna 464,
089 01 Svidník SLOVENSKO

+421(54)788 20 40
.

Robert FULGUM

Učiteľ ti môže otvoriť dvere, ale vstúpiť do nich musíš ty sám...

Návštevy: 106

OSLAVA DŇA ŠKOLSKÉHO MLIEKA S MILK-AGROM

Mlieko a mliečne výrobky sú nielen chutné, ale aj zdravé. My dospelí už vieme, prečo je dôležitou súčasťou ľudskej potravy. Ale čo deti z nášho školského klubu? Vypijú každý deň aspoň pohár mlieka?

Koncom septembra, pri príležitosti Svetového dňa školského mlieka, bolo našou snahou motivovať ich k tomu formou zážitkových aktivít. Pomáhali nám pri tom členovia Mliečnej hliadky. Tvorili ju najstarší klubkáči, ktorí boli oblečení v bielych tričkách s logom dlhoročného sponzora MILK –AGRO. Mladším kamarátom zodpovedne vysvetľovali, aké dôležité je pre ich zdravie piť mlieko a jesť mliečne výrobky.

Peknou  tradíciou v našom školskom klube je ochutnávka produktov z mlieka. Výnimkou nebol ani tento školský rok. Príjemným prekvapením pre deti bola šálka horúcej čokolády, ktorá ich zohriala pri nepriaznivom, sychravom počasí. S pôžitkom si ju vychutnávali  pri sledovaní obľúbenej rozprávky. Na záver si domov odniesli mliečny darček, zdravý jogurt.

Veľké ďakujem patrí sponzorovi z firmy MILK-AGRO za mliečne výrobky a Mgr. Ľubomíre Kseničovej za pomoc pri príprave horúcej čokolády.

vychovávateľky školského klubu